Dr. Michael Laitman

A pénzügyi válság akár világháborút okozhat

 Híradás:

Ahogy a válság tovább gyűrűzik, a tudósok azt próbálják megjósolni, hogy vajon a “Második Nagy Depresszió” végén világháború következik-e, mint ahogy az az első Nagy Depresszió után történt? A Nemzetközi Biztonsági Jelentés 2oo8-as kiadásában az Oxfordi Kutató Csoport (ORG) kutatói azt mutatják ki, hogy a háború elkerülhetetlen, hacsak hirtelen gazdasági változások nem történnek meg. A társadalmi elégedetlenség hirtelen durva fegyveres felkelésekhez vezethet a túlélésért. A szakértők azt állítják, hogy társadalmi igazságot és a kereskedés egyenlőségét kell bevezetni, és el kell törölni az adósságokat, valamint csökkentenünk kell az atmoszférába való káros anyagok kibocsátását.

Kommentárom:

Mindenki egyetért a tudósokkal azzal kapcsolatban, hogy mindez jobb lenne, mint egy nukleáris háború, de kinek is kellene ezt az új világrendszert bevezetnie? Ahhoz, hogy mindez megtörténhessen egy új alaptermészetre lenne szükségünk, és egy ilyen alaptermészet csakis a Felső Fény hatására jelenhet meg. Kivétel nélkül az összes jelenlegi államvezető fél egy háború kirobbantásától. Megértik, hogy lehetséges “véletlenül” egy terrorista cselekménnyel, vagy egy harmadik fél provokálásával az akciót beindítani, mely minden országot akaratlanul és kontroll nélkül egy Harmadik Világháborúba sodorhat.

A kabbala régóta azt állítja, hogy csak egy alternatívája van a háborúnak: minden tömegtájékoztatási eszköz kihasználva, univerzális magyarázatot adva az új globális egymásra utaltságra, és annak szükségszerűségére, hogy egy új, a barátságra épülő globális kapcsolatot építsünk ki. Akkor a társadalmi vélemény minden egyént befolyásol majd, mivel az ember úgy lett teremtve, hogy teljesen a társadalmi vélemény által van szabályozva. És amennyiben bármelyik rezsim ellenkezik ezzel a megegyezéssel, akkor azzal elszigeteli magát a világ többi részétől.

Ezt elérve az emberiség hasonlóvá válik a Természettel (Teremtővel), és azonnal felfedezi majd a Természet kedvező befolyását az élet minden szintjén, a természeti körülményektől a gazdaságig.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.