Dr. Michael Laitman

Meghívó a 2009-es Nemzetközi Kabbala Kongresszusra!

A Bnej Baruh Kabbal Oktató és Kutató Intézet örömmel meghívja Önt a Nemzetközi Kabbala Kongresszusra, amely Izraelben kerül megrendezésre 2oo9. február 2.-a és 4.-e között!

A 2009-es Nemzetközi Kabbala Kongresszus több mint 52 országból érkező, több mint 6ooo kabbala tanuló számára nyitja meg kapuit.  A Kongresszus témája : “A Jósághoz való kapcsolódás”. A célja az, hogy korrigáljuk szívünket, emelkedjünk a globális válság fölé a spiritualitás irányában, érjük el az összefonódást a Természettel (a Felső Erővel), és hogy felfedezzünk egy új spirituális világot.

Miért? Manapság a világnak szüksége van egy életmentő erőre, mely a válság és szenvedés fölé képes emelni, egy jobb létezés és életünk magasabb céljának felfedezése irányába. Jelenlegi világunkban nincsen ilyen életmentő erő. Csakis az a Felső Fény, mely minket teremtett, képes természetünket korrigálni. Azzal hogy egységbe lépünk, beteljesítjük azt a kabbalisztikus módszert, mely képes világot a Felső Fény segítségével korrigálni.

A Kongresszus alatt lesznek előadások (Rav Laitman által), közös étkezések, workshopok, baráti találkozók, sok sok éneklés és kulturális estek.

Minden az egység érdekében történik majd, és minden jelenlévőnek lehetősége lesz, hogy alkalmazza a “Szeresd barátodat, mint saját magad” elvét.

Ebben az évben gyerekek és fiatalok is jöhetnek a kongresszusra, és lesznek kifejezetten számukra szervezett különleges programok.

Szívesen várunk mindenkit, aki megérti, hogy csakis egységünkkel leszünk képesek a világnak példát mutatni.

Kongresszus Regisztráció (angol nyelvű)

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.