Dr. Michael Laitman

Azok az országok, melyek legközelebb állnak az integrációhoz és globalizációhoz, fognak legkevesebbet szenvedni a válságtól

 Híradás:

Az oroszok elfordulnak a vodkától a nehéz időkben”. Amíg az eladók nehezen találnak kölcsönöket és az átlagemberek kénytelenek költekezésüket megváltoztatni, hatalmas meg nem ivott vodkatavak gyűlnek Oroszország italgyáraiban.

Hivatalos statisztikák azt mutatják, hogy az elmúlt két hónapban a vodka iránti kereslet hatalmasat zuhant. A novemberi el nem adott vodka raktármennyiség 82 millió literre nőtt, ami 6oo százalékos növekedés 2oo7-hez képest a Nemzeti Alkoholfogyasztó Szervezet adatai szerint.

“Az emberek egyre kevesebb pénzt költenek alkoholra és más árucikkekre a pénzügyi válság miatt” Pavel Shapkin, a Nemzeti Alkoholfogyasztó Szervezet főtitkárja szerint.

Kommentárom:

Természetesen Shapkin úrnak igaza van. Azonban az emberek majd így is megtalálják a módját, hogy leigyák magukat, azzal, hogy alacsony színvonalú fekete piaci italokhoz folyamodnak, ami még jobban árt majd nekik. Oroszország nemzeti kérdése a következő: hogyan találjanak egyensúlyt a mindenki számára szükséges italmennyiség és annak megfelelő ára között, hogy az embereknek ne kelljen szomjukat méregszerű anyagokkal csillapítani?

Kérdés:

Hol fogják a válságot legkevésbé érezni?

Válaszom:

Ennek a kérdésnek nincsen köze a kabbalához, és nincs tapasztalatom a gazdasági ügyek terén. Azonban úgy gondolom, hogy a válság a legfejlettebb gazdaságokkal rendelkező országokban lesz legenyhébb: az USA-ban, utána Európában és Japánban. A kabbala szerint azok, akik legközelebb állnak az integrációhoz és globalizációhoz, azok járnak majd legjobban. És ugyanez igaz valutáikra is.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,156 seconds.