Dr. Michael Laitman

Képesek lesznek a különböző országok együttműködni abban, hogy megóvják a világot a válságtól?

 Híradás:

Egy a Közép Amerikai országok vezetői által létrehozott csúcstalálkozón elfogadtak egy a régióra vonatkozó közös valutáról és útlevélről szóló megegyezést, más intézkedések között, melyek a regionális integrációt hivatottak elősegíteni a globális válság által okozott bizonytalanság közepette.

Kommentárom:

Integráció mindig valami jót jelent. Így javulást és újraéledést fognak majd ezek az országok érezni. Azonban biztosítaniuk kell, hogy ezek után integrációjuk nem megy a világ többi részének ellenére, hanem mindenki egybekapcsolódását segíti elő.

Híradás:

Az Orosz Köztársaság külügyminisztere, S. Lavrov azt mondta, hogy a nemzeteknek félre kell tenniük geopolitikai játékaikat, és együtt kell működniük, hogy megmentsék a világot a pénzügyi válságtól. Lavrov megjegyezte, hogy a megmenekülés csakis közösen érhető el, azáltal, hogy Oroszország, az USA és Európa között közös gazdasági területet alakítanak ki. A globális pénzügyi válság már eddig is nyilvánvalóan megmutatta, hogy a nemzetközi együttműködésnek a politika elé kell kerülnie ahhoz, hogy megelőzzük a gazdasági katasztrófákat.

Kommentárom:

Elkezdjük látni a válság pozitív hatásait: az éhség rávesz minket, hogy békét kössünk egymással. Látjuk, hogy a Teremtő hogyan játszik velünk!? Akár jóság vagy szenvedés által, rá fog venni minket hogy végre felnőjünk, hagyjuk abba a háborús játékokat és boldogságot hozzunk a világra a pusztulás helyett.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.