Dr. Michael Laitman

A test halála nem befolyásolja a lelket

 Kérdés:

Amennyiben valakinek a lelke már elért egy bizonyos szintre az előző életciklusban, akkor hogyan halad tovább a jelenlegi életben?

Válaszom:

Az új életciklusban a személy gyorsan eléri az előző életben megszerzett spirituális szintet, és utána folytatja felemelkedését a felsőbb szintekre. Ez azért van, mert a léleknek nincsen kora és a fizikai test halála egyáltalán nem befolyásolja.

Kérdés:

Lehetséges a következő spirituális szint elérése a jelenlegi életben anélkül, hogy fizikálisan meghaljunk?

Válaszom:

Bárki, akiben felébredt a “szívben levő pont” elérheti a teljes korrekciót eme fizikális életén belül, anélkül, hogy azt elhagyná és újabba kellene születnie.

Kérdés:

Hogyan képesek azok az emberek, akik soha nem tanultak kabbalát elérni a Felső Lelket? Mi az életük végeredménye, amikor elhagyják ezt a világot? Elérhetik a Fényt tudattalanul, és milyen fokban?

Válaszom:

A Felső Lélek elérése a Felső Fény megszerzésével egyenlő. És ezt csakis a “szűrő” segítségével lehetséges elérni – az önzőség elleni tulajdonsággal, mely bennünk a Felső Korrigáló Fény (Or Makif) segítségével keletkezhet. Ez a Fény csakis az eredeti kabbala források tanulása közben képes ránk ereszkedni.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.