Dr. Michael Laitman

Amennyiben nálunk van a haldokló beteg gyógyszere, hogyan állhatunk mellette tétlenül?

 Kérdés:

Régebben azt hallottuk, hogy a kabbala csak azoknak szól, akik készek rá és tanulni akarják, akik fel akarják fedezni a Teremtőt. Most hirtelen azt halljuk, hogy a kabbaláról mindenkinek hallania kell, még akkor is, ha eredetileg nem érdekli őket. Miért változott meg a helyzet? Úgy gondolja, hogy a globális válság miatt most már azokat is be kell vonnunk, akiket egyáltalán nem érdekli a kabbala, és csak földi, önző vágyaikat hajkurásszák?

Válaszom:

Én nem magam találom ki a dolgokat. Ez az amit Baal Hasulam írt, és én csak az ő utasításait követem, amennyire csak lehetséges. Teljesen biztos vagyok benne, hogy csak az Ő tudása képes a világot segíteni. És amennyiben valaki nem ért ezzel egyet, nem veszem figyelembe véleményüket. Hogyan vehetném olyan emberek véleményét figyelembe, akik nem képesek saját önzőségükön túl látni, nem ismerik fel a világ irányítását és nem érzik a Teremtőt és akcióit? Amennyiben rendelkezünk egy haldokló beteg gyógyszerével, hogyan állhatunk tétlenül, ahelyett, hogy azt odaadnánk neki?

Kérdés:

Az ön véleménye szerint kire kellene az embereknek hallgatnia, ha nem a kabbalistákra?

Válaszom:

A válság globális természete önmagában jelzi, hogy mindenkinek tudnia kell a szenvedések okáról. Pontosan ezért van az, hogy a kabbala ki lett tárva a nyilvánosság elé napjainkban. Olvassa el a következő cikkeket: “Itt az idő a cselekvésre!”, “A Messiás Kürtje”, stb.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,619 seconds.