Dr. Michael Laitman

Akár Amerikáról, vagy más nemzetekről van szó, a válság a bizalomról szól

 Híradás (a CNSNews által):

“Hová tűnt a kisegítő pénz? A bankok vagy nem tudják, vagy nem akarják megmondani.” Azok után, hogy több milliárd dollárt kaptak a USA adófizetőitől, a nemzet legnagyobb bankjai azt mondják, hogy nem tudják pontosan elmondani hogyan is költik ezt a pénzt, vagy egyszerűen megtagadják, hogy mindezt elmagyarázzák…Az Associated Press 21 bankkal lépett kapcsolatba, mely bankok legalább fejenként 1 milliárd dollár kormányzati pénzösszeget kaptak, és négy kérdést tettek fel: Mennyi pénzt költöttek el? Mire költötték azt? Mennyit tartanak meg tartaléknak? És mit terveznek a maradékkal tenni? Egyetlen bank sem nyújtott pontos válaszokat…egyetlen bank sem nyújtott még alapvető kimutatásokat sem a kormányzati pénzekről…Garrett, egy New Jersey beli képviselő azt mondta, hogy az amerikai nemzet talán soha nem fogja megtudni, hogy a több milliárd dolláros összeg hová tűnt.

A Gazeta.ru orosz weboldal azt jelenti, hogy Oroszországban a helyzet nagyon hasonlatos: Vladimir Putin elnök azt jelentette ki, hogy a pénzügyi szektor 5 trillió rubeles segélyt kapott, azonban a pénz legnagyobb része soha nem érkezett el a gazdasághoz.

Kommentárom:

Valójában ezek mind természetes reakciói az önzőségnek. Azok az emberek akik ezekhez a pénzekhez jutottak, képtelenek attól megválni. A megfelelő megoldás az, hogy azonnal egy teljesen új kapcsolatrendszert kell kialakítani. Mindennek egy globális oktatási rendszerrel, és neveléssel kell kezdődnie. Egyenlőre egy széles körű társadalmi szabályzást kellene bevezetni, mint azt Báál Haszulam az “Utolsó Generáció” (ami az utolsó önző generációt jelenti) című cikkében kifejtette

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.