Dr. Michael Laitman

Jövőnk biztonsága a kabbala tudományának tejesztésén múlik

 Kérdés:

Azt említette, hogy a világ irányító gondolatának meg kell változnia a: “Szeresd barátodat, mint saját magadat” alapelvre, hogy egy emberként egy szívvel éljünk. Miért nem kezdi mindezt el Ön csoportjával együtt, hogy egy azonos alapelven működő rendszert hozzon létre, mely jelzőfényként, és inspirációként szolgálhatna az emberiségnek? Könynyebb lenne kis méretekben mindezt elkezdeni, mint nagyobban.

Válaszom:

A jelenlegi időszaknak és körülményeknek köszönhetően nem zárhatjuk el magunkat, hanem minden energiánkat a kabbala világméretű disszeminációjának kell szentelnünk, mivel ez az egyetlen módja annak megakadályozására, hogy a világ egy Harmadik Világháborúba zuhanjon.

Kérdés:

Mit ért az alatt, hogy most biblikus időkbe lépünk?

Válaszom:

Azt értettem ez alatt, hogy el kell kezdjük követni a biblikus paracsolatot: “Szeresd felebarátodat, mint saját magadat”.

Kérdés:

Egy korábbi blog írásra reagálva remélem, hogy nem arról beszél, hogy egy új világrendszert kell kialakítanunk egy kormánnyal, egy bankrendszerrel, egy valutával, ahol mindenki  egy számítógép csippel a testében lesz megfigyelve.

Válaszom:

Az egész emberiség egy összefüggő élőlény. Így mindenkinek alá kell vetnie magát a teljes együttműködés törvényének, minden a cselekedeteinket jellemző szinten. Mindez azt jelenti, ahogy azt Báál Haszulam “Az Utolsó Generáció” című cikkében leírja, hogy előbb utóbb egy spirituális kormányzás áll majd fel, mely a világ lakosságának minden cselekedetét irányítani fogja majd.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,635 seconds.