Dr. Michael Laitman

Kezdjük el a válságot a valóság tükrében látni

 Kérdés:

Mi a véleménye arról, ahogy az amerikaiak a válságra reagálnak?

Válaszom:

Két kommentárom van erről:

1. Az amerikaiak abban reménykednek, hogy kivárják a válság végét, és majd minden szépen lezajlik magától.

2. Nagy reményeket fűznek Obamához. A lakosság abban reménykedik, hogy ahogy kormányzáshoz jut, minden 1-2 hónapon belül ki lesz javítva.

De sajnos egyik lehetőség sem fog bekövetkezni! Lehet, hogy lesznek rövid javulási időszakok, de azokat majd újabb csapások követik! Mind emellett a válság még mindig nem jeletkezett több oldalú formában, az emberek még mindig nem látják, hogy minden mindennel összefügg, beleértve a magas válási arányokat, depressziót, a klímát, természeti katasztrófákat, hatalmas éhséget a fertőzések és erőszak pusztítását, amely világszerte történik. Csak azért reagálunk most, mert a legutóbbi probléma a pénztárcánkat érinti. Azonban a tudományt, nevelést, családot és mást érintő válságok már régóta zajlanak! De mint igazi egoisták csaak akkor reagálunk, amikor a pénzünkkel történik valami! Azonban most végre éreznünk kell az élet más oldalait érintő problémákat is, melyekre eddig nem reagáltunk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,620 seconds.