Dr. Michael Laitman

Az emberiség “aktív részének” egyesülnie kell

 Kérdés:

A válság felfedte a globális társadalom ideológiai és politikai ürességét. A jelen felhívása a társadalom aktív személyei (politikusok, üzletemberek, tudósok és művészek) számára az, hogy olyan aktivitásokat hozzanak létre, mely társadalmunkat újraéleszti. A probléma az, hogy nincsenek ötleteik. Hisz abban, hogy lehetséges, hogy eljussunk az emberiség eme aktív részéhez?

Válaszom:

Én úgy látom az szükséges, hogy mind azok, akik abban hisznek, hogy a válságot csakis az ember korrekciójával lehet megoldani, egyesüljenek. Ez azt jelenti, hogy csak akkor javulhatunk, ha megfelelő kapcsolatokat hozunk létre az emberek között, a Természet zárt, egyedülálló rendszerre vonatkozó törvényei alapján, mely pontosan egy olyan rendszer, amelyben fejlődésünk alapján most találjuk magunkat.

A legjobb az lenne, ha egy nemzetközi csoportot hoznánk létre – az emberiség aktív csoportját, mely az emberiség spirituális tanácsadója, vagy kormánya lehet. Így szükséges ilyen emberek megkeresése.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,195 seconds.