Dr. Michael Laitman

2OO9 az éhség éve lesz

 Híradás (a The Independent által):

“Az éhség éve: 1 milliárd ember lesz érintve” Egy milliárd ember fog éhezni világszerte a jövő évben..annak ellenére, hogy másodszor sorozatban ismét rekodméretű betakarítás volt idén…A legfontosabb ok a magas ételár volt, mely kiszorította a szegényeket az ételpiacról.

Kommentárom:

Mint ahogy azt láthatjuk, a probléma nem az étel hiánya, hanem képtelenségünk, hogy mindazt megfelelően elosszuk. Mindez önzőségünk eredménye, mely minket irányít, és nem engedi, hogy magunkon kívül másokat is figyelembe vegyünk. Hasonlóan mai időnk minden problémája azt mutatja meg majd nekünk, hogy nem lehet őket megoldani amennyiben nem korrigáljuk önzőségünket.

Két módja van önzőségünk korrekciójának:

– olyan szörnyű szenvedések által, hogy végül hajlandóak leszünk abbahagyni, hogy csak magunkra gondolunk, mivel az csak további szenvedést hoz, vagy

– azáltal, hogy másokhoz kapcsolódunk a szeretet által, önzőségünk felett, és így felfedezve az önzőség korrekciója alapján kapott boldog kielégülést.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,909 seconds.