Dr. Michael Laitman

Semmi mást ne kövessen csak a szívét

 Kérdés:

Az őszi AriOnline kabbala kurzuson kezdtem tanulni, és az az érzésem, hogy a kabbala tudja csak elmagyarázni mi van körülöttünk. Én kubai vagyok, és az Egyesült Államokban élek, ahol kémiát tanultam, és egyetemi diplomát szereztem. Jobb anyagi életem van most, mint Kubában volt, és elmondhatom magamról, hogy boldog vagyok. De nagyon aggódom a környezet, a háborúk, terrorizmus, vallási megkülönböztetés, kábítószerek és minden más probléma miatt.

Az AriOnline-nal tanulok, és a kab.tv programjait is nagy érdeklődéssel nézegetem. Többet akarok tanulni, de aggódom, mivel nem tudom mit tegyek.

Válaszom:

Magának kell a választ megtalálnia. Nincsen jogom arra, hogy rábeszéljem bármire is. Pontosan az igazság után kutatva fogja megtalálni a Teremtőt. Mindez csak egy feltétel által történhet meg: ne hallgasson, és ne higgyen senkinek, csakis a saját szívének, amint megtisztította azt attól, ami gyermekkora alatt kapott bele, meg azoktól, akik ön körül léteznek (azaz megtisztította minden “szeméttől”). Ez olyan, mintha csak ma született volna, és még soha nem hallott semmiről ami ebben a világban történik. Az van írva, hogy mindenkinek minden nap úgy kell éreznie, hogy újjászületett, azért, hogy ismételten megvizsgálja, és leenőrizze hozzáállását a világgal, és útjával szemben: “Legyen minden nap új a szemedben”.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,138 seconds.