Dr. Michael Laitman

Hogyan segítsük a sebezhető, fiatal generációt?

 Híradás (a The Press Association által):

“Az életnek nincsen értelme a fiatal felnőttek számára” Egy 16-tól 25 éves korú fiatal férfiakat megkérdező közvéleménykutatás a Prince’s Trust által azt találta, hogy a fiatal emberek 1O%-a úgy érezte az élet nem éri meg a fáradalmakat és nincsen egyszerűen értelme. A mintegy 2OOO ember megkérdezése azt mutatta, hogy több, mint egy negyedük depressziós. Majdnem felük azt válaszolta, hogy rendszeresen stressz alatt vannak, és sokuk nem talált semmit, amire vágyott volna a jövőben. A Trust, melynek célja a fiatal sebezhető emberek segítése, azt nyilatkozta, hogy a kimutatás egy egyre inkább sebezhető nemzedéket fedett fel.

Kommentárom:

Valóban mindez így igaz. Azonban nem szabad, hogy a jelenlegi generáció állapotát, mint tényt kezeljük, hanem látnunk kell, hogy mindez a növekvő önzőségből származik. Mindez azért van, mert a hatalmas önzőség arra kényszerít minket, hogy megfelelő kielégültséget találjunk, mivel ellenkező esetben üresek maradunk, és így egyszerűen nem hagy minket nyugodni.

Csak a mindenség céljának felfedezése létezik, a cél, amiért az önzőség növekszik, és amiért az ilyen borzalmassá vált, és csakis ennek a célnak a megszerzése képes minket lecsillapítani és kielégíteni. A kielégülés adja majd meg az élethez szükséges erőt, az önzőség korrekcióját, és az által tudunk majd csak prosperálni, hogy mindezt mások hasznára fordítjuk az emberiség globális rendszerén belül.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,151 seconds.