Dr. Michael Laitman

Benyomások a Kongresszusról

 

Sok levelet kaptam, ahol az emberek leírják a Kongresszusról való benyomásaikat, és úgy érzem érdemesek arra, hogy megosszam őket:

…Őszintén szólva, múltbéli tapasztalatokra alapozva azt vártam, hogy leverve érzem majd magam a Kongresszus után, de ezen alkalommal valami más történt.

Ahogy munkába vezettem a következő reggelen, hirtelen megértettem, hogy a világ megváltozott a Kongresszus után! Ez nem csak egy érzés volt, hanem epifánia! Hirtelen tisztán láttam, hogy milyen lesz majd a világ, és hogyan fog majd működni – ellenkező irányban, megszerzés helyett az adakozás által.

Már hosszú ideje zaklattak azok a kérdések, hopgy hogyan fog mindez működni, mivel minden iparágazat, és a társadalom általában a megszerzésen alapul. De most hirtelen tisztán láttam magam előtt: Láttam a mosolyt az emberek arcán, láttam igyekezetüket, hogy egymásnak jó érzést okozzanak. Kölülöttem mindenki úgy viselkedett, ahogy mi tettük azt a Kongresszus alatt: az arcuk sugárzott, a tv és rádió csak jó híreket közölt, az adakozás és szeretet tulajdonságai teljes erővel működtek. Körülöttem minden Fényt bocsátott ki, és az öröm felhőjébe öltözött. Úgy tűnik, hogy a Kongresszus megváltoztatta a világot. Körülöttünk minden megváltozott, és mi is megváltoztunk.

…Itt nem csak a maroknyi felnőtt gyűlt össze, hogy leckéket nézzenek, és megrázzák lábukat, hanem családok jöttek, teljes szociális egységek, és a családok mindegyik tagja támogatta egymást, ezzel végtelenségig megnövelve a jóságot. Láttam három vagy négy generációs családokat a jelenlevők között. Voltak pár hetes csecsemők is jelen.

Olyan sok különböző aktivitás lett a gyerekeknek szervezve: cirkusz, játékok, éneklés, tánc, szobák pihenésre, és délutáni alvásra, és korosztályokra felbontott játszószobák. A gyerekeket folyamatosan figyelem és védelem vette körül. Pédául az általános éneklés és táncolás alatt a gyerekeket biztonságosan egy külön területen tartották, ahol volt helyük maguknak is táncolni a tanáraikkal együtt. A kisebb gyerekek idősebb társaik vállán ültek. Ahová csak néztünk férfiak és nők voltak szolgálatban, biztosítva azt, hogy a gyerekek nem vesztek el, vagy sérültek meg bármilyen módon.

…A kaja finom volt és óriási mennyiség volt belőle. Az étkezések között sok külön stand volt forró italokkal, citrommal és édességekkel, és ez állandóan rendelkezésre állt. Minden aktivitás énekléssel és tánccal fejeződött be, mely annyira energikus volt, hogy senki sem bírt ülve maradni még akkor sem ha akart volna. Olyan mennyiségű energia és szeretet áradt kora reggeltől kezdve, hogy lehetetlen volt fáradtnak érződni.

Kommentárom:

Az a kívánságom a világon mindenki számára, hogy mostantól kezdjünk el a Fény és boldogság segítségével fejlődni a szenvedés helyett!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.