Dr. Michael Laitman

Az együtt tanulás jár a legnagyobb előnyökkel

 Kérdés:

A mai reggeli lecke harmadik része alatt azt mondta, hogy a legfontosabb dolog az emberiség számára, a gonosz felismerése, és mindezt csakis a Körbevevő Fény (Or Makif) lehetséges elérni. Csakis a “Tíz Szfira Tanulmánya” könyv tanulása alatt vagyunk képesek ezt a Fény magunkra vonni, vagy más anyagok által is? Mondjuk, hogy egy kezdő számára, aki semmit sem tud még a kabbaláról, az Izraeli kabbala csatorna (Channel 66) nézése, vagy a Rav tanítványaival folytatott baráti kabbaláról szóló beszélgetés lehet a Körbevevő Fény forrása?

Válaszom:

Természetesen. Az összes általunk tanult anyag, bármilyen formában elősegítheti a Körbevevő Fény vonzását. Az eredmény a tanult anyagon (a legnagyobb hatást a reggeli leckék váltják ki), az ön vágyán, és az ön velünk való kapcsolatán múlik. Sok választ, és kérdést kapok TV csatornánkkal kapcsolatban, és látom azt, hogy milyen csodálatos hatást vált ki az emereken.

Kérdés:

Én kezdő vagyok a kabbalában. Mi hoz több Fényt a könyvek, vagy az Interneten való tanulás?

Válaszom:

A legnagyobb előnnyel az együtt tanulás jár, legfőképpen, ha előben velünk együtt tanul!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,678 seconds.