Dr. Michael Laitman

Az egyedüllét az egészségtelen

 Híradás: (a Mail Online által):

“Az egyedüllét legalább annyira káros az egészségre, mint a dohányzás, vagy a kövérség, kutatók figyelmeztetnek”. Az egyedüllét érzése megemelheti a vérnyomást, stresszt és a depresszió megjelenését okozhatja. John Cacioppo pszichológus azt javasolja a magányos embereknek, hogy próbáljanak meg barátokra szert tenni. “A magányos emberek éhséget éreznek. A kulcs az, hogy megértsük a megoldás nem a táplálkozásban rejlik, hanem a közös főzésben, és az étel közös elfogyasztásában”

Kommentárom:

Az egyetlen módja, hogy egy lény egészségesnek érezze magát az, amikor az őt felépítő “alkotóelemek” harmónikus kapcsolatban állnak egymással. És ez ugyanígy van az emberekkel: amikor egymáshoz kapcsolódunk a kölcsönös garancián keresztül, felfedezzük a Felső Életet, az örökkévalóság és tökéletesség érzését, mely mind a köztünk levő kapcsolaton belül jelenik meg.

A jelenlegi válság jele annak, hogy elkezdtük az átmenetet az önzőség által egymástól elválasztott magányos lelkek állapotából az egyesült lelkek állapotába. Amikor végre egyesülünk, fel fogjuk fedezni a Felső Életet az egységünkön belül

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,620 seconds.