Dr. Michael Laitman

Fel kell ébredjünk, hogy meg tudjuk különböztetni az álmot a valóságtól

 Kérdés:

A fiam kérdezte: “Honnan tudom, hogy valami álom-e, vagy sem?

Válaszom:

Csak egyszer mondhatjuk: “ébredj fel!”.

Kérdés:

Apám rákos betegségbern szenved. Ma azt hallottuk, hogy körülbelül két hónapja van hátra az életéből. Ő nem tudja mindezt. Mi a tanácsa, mondjuk el neki, vagy inkább nem?

Válaszom:

Ne mondják ezt el neki, és szerezzenek neki minél több örömet.

Kérdés:

Amennyiben nem vagyok képes gondolataimat befolyásolni, mivel azokat fenntről kapom, mit tehetek, hogy elviseljen őket? Állandóan üldöznek, és kárt okoznak nekem. Elmentem már egy pszichológushoz, és mániákus betegséget állapítottak meg. Azonban a gógyszerek nem segítenek. Mit tegyek?

Válaszom:

A kabbala nagy erőfeszítést követel, mind fizikálisan, mind mentálisan. Ennél fogva nem való önnek. Legalábbis, egyenlőre nem.

Megfelelő kezelést kell találjon. Ne számítson valamiféle “gyógyítóra” aki csak jön és rögtön meggyógyítja, hanem forduljon megfelelő orvoshoz, sporthoz, és masszázshoz. Emellett sokat kell, hogy dolgozzon, főképpen fizikális munkát.

Kérdés:

Mit gondol a Szabadkőművesekről, akik még ma is aktívak a világ különböző részein? Lát benne lehetőséget, hogy együtt működjön velük?

Válaszom:

Nem!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.