Dr. Michael Laitman

Mi kell még ahhoz, hogy az emberek felfogják, hogy egy újfajta gazdasági modellre van szükségünk?

 Kérdés:

Ön elmagyarázta, hogy a pénzügyi válság fő oka az emberek önzősége, mely ellenkezik a Természet harmóniájával. A Bnei Baruch csoport felelősnek érzi magát azért, hogy a világnak egy újfajta gazdasági modellt mutasson be, mely a világ társadalmának különböző részei közötti altruizmusra és harmóniára épül.

Biztos vagyok abban, hogy vannak olyan gazdasági szakemberek, üzletemberek, politikusok akik segíthetnek minket abban, hogy egy ilyen jellegű szociális és gazdasági struktúrát hozzunk létre. El kellene kezdenünk ilyen emberekkel találkozókat szervezni.

Válaszom:

Teljesen egyetértek önnel. Azonban nem sikerült még ilyen embereket találnom. Nagyon kevés olyan speciális szakember van, aki egyetért velünk ilyen jellegű kérdésekben. Úgy tűnik szükség van még a jelenlegi események tovább gyűrűzésére, és az emberek további szenvedésére ahhoz, hogy érzékenyebbé tegye őket arra, hogy készek legyenek egy új világ modell létrehozására.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,651 seconds.