Dr. Michael Laitman

A spiritualitás arról szól, hogy egy jobb jövőt alkothassunk

 Kérdés:

Hogyan találjak tanárt, és csoportot magamnak? Elvégeztem az Internetes tanfolyamot, de nagyon úgy érzem, hogy szükségem van egy tanárra. Érzem, hogy szükségem van segítségre a spirituális utamon.

Válaszom:

A legfontosabb az, hogy mindenben együtt vegyen részt a többi tanulóval. Szerényen kell viselkednie, mint ha egy gyermek csoport tagja lenne, és legyen olyan, mint mindenki más. Amikor elkezdi megérteni a többieket, az ő tudásuk át fog folyni magába is. Csakis a velük való közösségen keresztül lesz képes azt megérteni, hogy hogyan lehetséges a Teremtőt felfedezni, mivel a Teremtő csakis az emberek vágyainak egyesülésében fedezhető fel.

Kérdés:

Hogyan válhatok egy Kabbalát tanuló csoport tagjává, mint a Bnei Baruch?

Válaszom:

A weboldalunk minden információt tartalmaz ezzel, és csoportunkkal kapcsolatban. Örömmel látjuk magunk között!

Kérdés:

Amikor felfedeztem a Kabbalát, úgy éreztem végre felfedeztem a spiritualitást. Ez egy mindent elsöprő boldog érzésként jelentkezett, mely semmi máshoz nem volt hasonlítható. Ez az érzés sarkallt arra, hogy folytassam Kabbala tanulmányaimat, és gondolataimban folyamatosan visszatérek ahhoz az érzéshez. Tudom, hogy tilos visszafordulni a múltba, de mit tehetek, ha amikor a spiritualitásra gondolok, mindig visszatérek ahhoz a “földöntúli” érzéshez?

Válaszom:

Keresse a jöbb jövőt, ahelyett, hogy a múltba tekintene.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.