Dr. Michael Laitman

Túljut-e Európa a válságon?

 Híradás (a The New York Times által):

A növekvő gazdasági válság fenyegeti az Egyesült Európa álomképét” Az Európai Unió küszködik a válság elkerülhetetlen nehézségeivel, melyet a 27 ország egyenlőtlen fejlettsége okozott. A “szolidaritás” tardícionális elképzelése foszlóban van. Egy sürgős, Magyarország által kiadott felhívás arra vonatkozóan, hogy az újonnan csatlakozott keleti államok nagy kisegítőcsomagot kapjanak, gondolkodás nélkül vissza lett utasítva Németország által, és nem kapott sok támogatást más országok részéről sem.

Kommentárom:

Mindez csak segíti a válság felgyorsulását, és ezzel segíti az embereket abban, hogy hamarabb túljussanak rajta, mivel az Öreg Európa önzőségéről hamarabb leesik a lepel, és így az Új Európa hamarabb jöhet létre.

Híradás: (a BBC News által):

Az Egyesült Királyság kamatlábait O.5%-ra csökkentették” A Bank of England azt jelentette be, hogy a pénzkészletet a rendszerben 15O milliárd fontra növelik. A bank különböző értékcsomagokat vásárol majd fel, mint kormányzati biztosítékokat, és kötvényeket…Ian McCafferty, a CBI vezető gazdasági szakembere azt mondta, hogy a folyamatos kamatláb csökkentések “egyre kevésbé lesznek hatékonyak a gazdaság stimulálására”

Kommentárom:

Most márvan több “papír”, de kevesebb a kenyér. Nemrég egy magasan elismert szakembertől azt hallottam, hogy “az Armageddon következik…”Ez a keserű tréfa csak jelzi, ahogy az emberek általában érzik magukat, hogy mennyire tehetetlennek érzik magukat amikor a jövőre gondolnak, és mindez azért van, mivel nem képesek felismerni a válság egy, és egyetlen megoldását, ami igazából nagyon egyszerű!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,688 seconds.