Dr. Michael Laitman

Obama “Stimulus Tervének” a kudarca csak egy újabb emlékeztető arra, hogy egy csónakban evezünk

 Híradás: (a The Guardian által):

“Hogyan valljunk kudarcot a gazdaság helyreállításában” A politikusok rövidlátó lépései – akik azt remélik, hogy sikert érhetnek el olyan tervekkel, amely elég kicsi ahhoz, hogy ne aggassza az adófizetőket, de elég nagy ahhoz, hogy kielégítse a bankokat – csak tovább halogatják és rontják a helyzetet. A pénzforrás lehet, hogy lassan kiszárad, és ezzel együtt Amerika legendás optimizmusa és reménye is.

Kommentárom:

Obama “Stimulus Terve” nem működik, és nem is működhet a Természet törvényei alapján. Ez már akkor nyilvánvaló volt, amikor azt elfogadták. Semelyik politikus, vagy gazdasági szakember nem érti, milyen típusú világban élünk.

De ahelyett, hogy őket hibáztassuk, saját magunkat kell, hogy hibáztassuk azért, higy nem vagyunk képesek üzenetünket nekik átadni. Mindenki arra kérek, hogy fáradhatatlanul kopogtassunk az ajtókon, és írjunk mindenfelé a válság okairól és megoldásáról, mivel az igazság az, hogy mindannyian egy csónakban evezünk!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 1,025 seconds.