Dr. Michael Laitman

A világon minden mindenkié

 Híradás: (a The World Bank által):

“A gazdasági földrajz átszabása” A World Development Report 2OO9-es kiadásához fűzött bevezetőjében Robert B. Zoellick a Világbank elnöke azt mondta: “A termelés a nagyvárosokba, vezető megyékbe, és a gazdag országokba koncentrálódik…a világ földterületének 1.5%-ra. De a gazdasági növekedés a polpuláció nagy részét érintetlenül hagyja, és körülbelül egy milliárd embernek a világ gazdagságának 2%-ból kell túlélnie.

Kommentárom:

Az egész világ egyetlen nagy család. Amennyiben elfogadjuk ezt tényként, mindenki jól fog járni, amennyiben nem fogadjuk el, mindenki vesztes lesz. Mielőtt a világ globálissá vált, mindenki megtehette, hogy egyedül élt. De ma a globalizált világban minden döntésnek globálisnak kell lennie. Minden, beleértve természeti forrásokat, és a termelést mindenkihez tartozik. És a válságnak nem lesz vége, amíg meg nem tanuljuk a Természetnek ezt a törvényét.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.