Dr. Michael Laitman

Miért van az, hogy a kabbalista írásokból lehet bevonzani a fényt,és nem pedig a piros karkötőtől, vagy áldások mormolásától

 

Kérdés:

Ön azt javasolta, hogy nézzük a Kabbala TV adó adásait, mivel az segíti a Felső Fény bevonzását. Azt is mondta, hogy: “Ameddig nem értük el a tökéletes szintet, a Fény mely arra hivatott, hogy kitöltse lelkünket, mint Körbevevő Fény lesz jelen csak körülöttünk. Így amikor valaki a Kabbala tanulásába fog, ez a Fény azonnal ráragyog bizonyos mértékben, közelebb hozva a tökéletesség elérését”. Hogyan különbözik mindez attól, amit más a kabbala magyarázásával foglalkozó iskolák tesznek, mint a piros karkötő a csuklónkra, vagy áldások, és imák mormolása tárgyakra, és vízre?

Válaszom:

A Felső Világ egy törvényekkel teli világ, nem pedig misztikum. A Felső Világban a vágyunk a hajtóerő, feltéve, hogy az a következő szint felé irányul. Amikor Kabbalisztikus írásokat olvasunk és a tanítótól tanulunk ezekről, akkor az előző Kabbalisták által már megélt korrigált állapotokhoz kapcsolódunk. Amennyiben igyekszünk ezen korrigált állapotok felé irányulni, akkor a vágyunk képes minket előre hajtani a Fény terén keresztül, a Felső Szint felé. Mindez úgy működik ahogy egy darab fém, egy mágneses térben, mely a forrás felé vonzódik.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.