Dr. Michael Laitman

A válság hullámai minden értelmetlenséget elmosnak majd

 Kérdés:

Lassan felfedezem, hogy az emberek nem értik azt, mit is jelent “másokkal megfelelően bánni”. Senki nem érzi úgy, hogy valamit is rosszul tene. Mindenki azt mondja: “Én mindenkivel megfelelően bánok. Van családom, és ővelük is megfelelően bánok. Nem lopok én senkitől.” Nem értik meg, hogy korrekcióra szorulnak.

Válaszom:

A válság lassan meghozza majd azt a megértést, hogy pontosan mit is jelent másokkal jól bánni. Ez azt jelenti, hogy megbizonyosodom arról, hogy mindenki rendelkezik a szükségletekkel. Ez jelenti azt, hogy másokkal jól báni. Megismétlem: csak azzal törődöm, amire abszolút szükségük van! És emellett azzal kell még törődnöm, hogy elérjem a Teremtővel való összeolvadást, mindenki mással együtt. Mindez teljesen nyilvánvalóan megjelenik a világ előtt majd.

A válság hullámai lassan minden értelmetlenséget elmosnak majd a világban. És mindez hamarosan és igen gyorsan fog történni. Az emberiség és a világ még soha nem volt hasonló helyzetben. Meg fogjuk látni, hogy a különböző külső erők, és behatások eredményeképpen az emberek meg akarnak majd szabadulni mindenfajta feleslegtől, mivel úgy érzik majd, hogy az az utukban áll, és megakadályozza őket valamiben. Később a hatalomban levő, és befolyással rendelkező emberek szégyenben érzik majd magukat hatalmuk és pénzügyi helyzetük miatt. Felfedezik majd, hogy ezek a dolgok károsak, és negatívak, és emiatt a társadalom megveti őket, és lenézéssel viszonyul hozzájuk.

(Részlet egy 2009 március 5.-én adott leckéből)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.