Dr. Michael Laitman

Természetes az, hogy akadályok bukkanak fel a spirituális úton?

 Kérdés:

Nem tudok elszakadni a komputer játékoktól, de Öntől azt hallottam, hogy nem szabad, hogy elnyomjuk a vágyainkat. Lehet, hogy a Fény korrigálni fogja a komputer játékok, és a TV iránti hozzászokásomat?

Válaszom:

Csak arra van szüksége, hogy Kabbalát tanuljon – olvasson, halgassa, és nézze anyagainkat. A tanulmányok aztán korrigálni fogják anélkül, hogy erőszakolnia kelljen magát. Arra kell rávennie magát, hogy tanuljon, és ne legyen lusta, de ne “törje be” adott tulajdonságait, mivel csakis a Felső Fény képes azokat kijavítani.

Kérdés:

Van-e valami kapcsolat a Kabbala tanulása (a leckék, a csoportos munka, és disszemináció) és a megerősödött szexuális vágy között?

Válaszom:

Igen, de próbáljon meg nem tulajdonítani nagy jeélentőséget ennek, illetve más hasonlóan megerősödő és megjelenő zavargásoknak. Csak arra koncentráljon, hogy a célja felé haladjon. Akkor minden úgy történik majd, ahogy az szükséges. Az természetes, hogy akadályok bukkannak fel, és ez mindenkivel ugyanúgy megtörténik.

Kérdés:

Miért van az, hogy amikor kabbalisztikus dalokat hallgatok, vagy rajzfilmeket nézek, a szememből kontrollálhatatlanul könnyek ömlenek, és a szívem vágyódással van tele? Mi történik? Hogyan lehet ezt megmagyarázni?

Válaszom:

Ez abból a boldogságunkból adódik, hogy találkozunk az örökkévaló és tökéletes állapottal, és a jövőbeni kiteljesedésünk előzetes ízével.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.