Dr. Michael Laitman

Azáltal, hogy egyesülnek, az embereknek mindenük meglehet, bármit csak akarnak

 A legtöbb ember csak egyet akar: hogy jól érezze magát. Céljuk az, hogy kellemes gondtalan életük legyen, legyen állásuk, egy bankszámlájuk, szociális életük és egészségügyi biztosításuk. Egy otthont akarnak megbízható elektromos és vízellátással, közeli boltokkal, és más szolgáltatásokkal. Azt szeretnék, hogy gyermekeiknek jó neveltetésük legyen, és minden úgy működjön, mint az óramű. Ez az amit akarnak.

Ebből kifolyólak korrekciójuk azáltal történik, hogy másokkal egyesülnek, mivel azt hallják, hogy az egység a fizikai szinten hasznos számukra. Végül is el vannak szigetelve, és nincs más módjuk a kapcsolatokra. Azonban ahogy az idő halad, elkezdik megérteni, hogy a kölcsönös kompromisszum és kölcsönös adakozás sokkal többet jelent annál, mint azt eredetileg gondolták.

A bankszámla, egészségügyi biztosítás, nyugdíj és fizetés mellett létezik az életnek egy magasabb szintje, és ezt minden ember megérezheti! Amikor az ember érzi a Természet Felső Erejét, az örök élet folyamát, akkor minden ami jelenlegi életében történik, és minden ami a múltban illetve a jövőben történik egyetlen valósággá áll össze. A személy felfedezi az Univerzum rejtett részét, és a két rész eggyé áll össze.

Az emberek elkezdik ezt megérteni egyesülésük következtében, mivel pontosan egységük útján a Fény apró ragyogását kapják meg. Azonban mindez a következő szinten történik majd meg. Egyenlőre csak az egységgel kell foglalkoznunk, ami ahhoz szükséges, hogy a fizikai szinten egyszerűen jól éljünk. Ennyi az egész, nincs több! Mit is jelent jól élni? Ez azt jelenti, hogy mindenünk meglehet bármit is akarunk!

(Egy a Báál HaSzulam “Egy Törvény” című cikkéről szóló leckéből 2OO9 március 8.-án)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.