Dr. Michael Laitman

A dolgok egyre rosszabbra fordulnak majd, amíg az emberek megértik, hogy mindez miért történik

 Kérdés:

Amikor arról beszél, hogy mi történik majd a jövőben, ön igazából látja az aktuális jövőt, vagy azt érti mindez alatt, hogy nem kifejezetten adott, specifikus események történnek majd, hanem “a dolgok egyre rosszabbra fordulnak majd, amíg az emberek megértik mi miért történik”?

Válaszom:

Ön ezt pontosan eltalálta: “A dolgok egyre rosszabbra fordulnak majd, amíg az emberek megértik, mindez miért is történik”.

Kérdés:

Lehetséges egy magánkézben levő üzletben a természet törvényeiről előadásokat szervezni? Egy 20 emberből álló irodát vezetek. Követem a reggeli leckéit, és 2007 óta tanulok önnel, és szeretnén az embereket tanítani.

Válaszom:

Mindez kötelességünk. Próbálja meg mindezt megszervezni. Mi adunk majd tanácsot, és a kellő anyagot, és minden mást amire szüksége van.

Kérdés:

A válság elérte a kisvárosi életünket, és szükségessé tette, hogy egy nagyobb városba költözzek. Egy Kabbalista hogyan hoz meg hasonló döntéseket? Hogy mérlegeli a különböző faktorokat, mint pénz, munka, környezet, barátok, család és így tovább?

Válaszom:

Kizárólag a környezet alapján.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 1,389 seconds.