Dr. Michael Laitman

A Teremtő felfedezése itt és most történik

Az emberek kezdik megérezni hogy a helyzet napról napra változik, és mindez összezavarja őket.

Nem értik mi is történik, és nem tudnak ezzel megbírkózni. De a valóságban csak annyi történik, hogy a Felső Erő a teremtmények számára történő valódi feltárulását éljük át. Azonban egyenlőre még nem ismerjük fel ezt az Erőt. Azonban már most megértjük, hogy valamilyen erő működik a világban, és mi semmit nem vagyunk képesek ellene tenni. Érezzük, hogy valami történik a világban, de nem tudjuk megmagyarázni mi is az, és nem vagyunk képesek vele kapcsolatba lépni. Azonban látjuk, hogy valami szokatlan dolog történik, és a Kabbala el tudja nekünk magyarázni, hogy mindez a Teremtő felfedezésének a kezdete.

Az embereknek meg kell érteniük, hogy nincs képességük arra, hogy ezt a helyzetet irányítsák, vagy ellenálljanak neki. Ennél fogva fell kell emelkedniük, és megérteniük ezt az erőt az által, hogy magukévá teszik azt,  ugyanolyan alapelvek alapján, ahogy a természet más törvényeit is megismertük ezelőtt. De miért? És mennyiben különbözik ez az erő a többi természeti erőtől, melyeket korábban megismertünk?

Azelőtt a Természet erőit egyénileg fedeztük fel, ahelyett, hogy azokat globális formában fedeztük volna fel. Ebből kifolyólag az előzőleg felfedezett erők nem feleltek meg a Kölcsönös Felső Irányításnak. Azelőtt a Felső Erő, mely csak akkor jelenhet meg, amikor az összes teremtmény összekapcsolódik, nem ismertethette meg magát. Azonban manapság mindez, mint egy globális Erő jelenik meg – a Felső Erő, mely mindannyiunkban belül jelenik meg. Hamarosan ez arra kényszerít majd minket, hogy egyesüljünk, hogy képesek legyünk ezt az Erőt a jó úton felfedezni. Ellenkező esetben pusztulásra ítéljük magunkat.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.