Dr. Michael Laitman

A korrekció a Kabbala tanulása alatt kapott Fény segítségével történik

 Kérdés:

Sok ember nem érti miről is beszél a Kabbala. Talán egyszerűbb formában kellene számukra a Kabbalát előterjesztenünk? Mi a legjobb módja annak, hogy ezt megtehessük? A saját tapasztalatom azt mutatja, hogy csak a megfelelő források rendszeres, és struktúrált tanulása képes a megértést meghozni.

Válaszom:

Igaza van. Végül is minden erőfeszítésünk után, csakis a Fény képes minket korrigálni, és az új világ megértését, és felfogását megadni. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, kitartónak, türelmesnek kell lennünk, és meg kell maradjunk az úton, és a megfelelő irányba kell hogy haladjunk. Mindez a csoport és a megfelelő környezet segítségével történhet csak. Szóval a lényeg az: szükség van egy tanárra, a könyvekre, a csoportra és – türelemre!

Kérdés:

Igaza volt, a Kabbalát tanuló olyan érzéseket él át, melyekről nem is álmodott. Ahogy szembeszáll önzőségével, a barátai által érzett boldogság mérhetetlen boldogsággal tölti el, és azt gondolja: “Hogyan is képzelhettünk el egy világot, melyben a Teremtő nem található meg?” Nagyon hálás vagyok, Köszönöm.

Válaszom:

Örülök, hogy kezdi megismerni a Természetet.

Kérdés:

Lehetséges az érveket és a szívet (érzelmeket) egyensúlyban tartani?

Válaszom:

A tanulás, mely megához vonzza a Körbevevő Fényt (Or Makif) a megfelelő mértékben, azt eredményezi, hogy a személy érvelése, és vágyai növekedni kezdenek. De itt csak azokról az érvekről és vágyakról beszélünk, melyek a Felső Világgal kapcsolatosak, ahol képesek vagyunk a Teremtő felfedezésére.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.