Dr. Michael Laitman

Tovább fejlődünk majd, hogy megszerezzük az irányítást az egész Természet felett

Az öntudatlan fejlődésből a tudatos fejlődés felé haladunk. Ez megtörténik egyéni életünkben is, ahol éretlen újszülöttből intelligens felnőttekké válunk. És a teljes emberiség egy hasonló fejlődésen megy keresztül, generációról generációra fejlődve.

El kell érjük fejlődésünk ama szintjét, ahol az egész Természetet magunkon belül egyesítjük. Ez azt jelenti, hogy uralkodni fogunk felette, érzéseinket és elménket használva, megértjük majd teljesen a Természetet, látjuk majd annak teljes programját, és összes kapcsolatait, és azt, hogy mi történik minden egyes alkotórészével.

Ez az oka annak, hogy most a globális világ felfedődik számunkra – mivel az ember küldetése az, hogy uralkodjon az egész Természet felett. Ez az amit a Természet akar tőlünk, és efelé vezet minket az evolúció folyamatán keresztül. A cél az, hogy az ember képes legyen tudatosan irányítani, és felette álni a Természet minden szintjének – a kövületinek, növényinek, és állatinak.

Az erő az nem egy negatív erő. A Természet feletti uralkodás azt jelenti, hogy mindazt megértjük, érezzük azt, és hogy ismerjük annak törvényeit. Ez az amit az elmével való uralkodás jelent, ahelyett, hogy azokat használnánk ki, akik gyengébbek nálunk. Ez az amit az a kifejezés jelent, hogy: az embernek magáévá kell tennie a Természetet.

Mint ahogy a Természet magában foglal minden kövületi, növényi és állati lényt, minden egyes személynek ugyanezt kell elérnie az egész Univerzummal kapcsolatban, és mindennel ami benne található. Felfogásunkat használva képesek leszünk a Természet minden erejét irányítani. Vagy másként kifejezve, minden erő elérhetővé válik számunkra, hogy mi azt megértsük, magunkévá tegyük, és felfogjuk azt.

Ez az a szint, ahová az embernek el kell jutnia. Ez annak a versnek a jelentése: “És mindannyian ismerni fognak a legnagyobbtól a legkisebbig” és “Ádám ismerte Évát”. Ez azt jelenti, hogy az ember megszerzi a Felső Fényt, az energiát, bölcsességet és kegyelmet. Ez a létcélunk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.