Dr. Michael Laitman

Össze vagyunk láncolva, mint halak a halászhálóban

Mi az oka ennek az új helyzetnek melyben most találjuk magunkat? Miért fedezzük fel a közöttünk levő kapcsolatokat? Ez mind azért történik, hogy felfedezzük lelkeink közötti kapcsolatainkat. Ez a háló, mely az embereket összeköti mind spirituális, és Adam HaRishonnak, a közös léleknek hívjuk.

Mindannyian meg vagyunk ragadva, mint halak a hálóban – legalábbis így érezzük magunkat, mivel nem vágyunk erre a kapcsolatra! Azonban amennyiben vágyunk arra, hogy a hálón belül mindenkihez hozzákapcsolódjunk, akkor mindez élvezetté válik számunkra. Miért? Mivel ezen a kölcsönös kapcsolaton keresztül felfedezhetjük a Felső Fényt, és a spirituális életet.

Mi már most ezen a hálón belül vagyunk – mivel az maga a Természet. És a pénzügyi válság, mint a többi más válságok, melyek más területeken jelentkeznek, arra szolgálnak, hogy tudatosan felfedezzük azt a hálót amelyen belül létezünk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,672 seconds.