Dr. Michael Laitman

A “Szeresd Felebarátodat” olyan feltétel, melyet a Természet szabott meg számunkra

Kérdés:

Vannak olyan emberek, csoportok, és szervezetek, melyek egységesnek és a természethez közel állónak tartják magukat. Azt mondják szeretik egymást a növényeket és az állatokat. Mindez megegyezik a “Szeresd Felebarátodat” alapelvével?

Válaszom:

“Szeresd Felebarátodat” a Természet törvénye, a körülöttünk levő világ egyik feltétele. Ez a feltétel most hirtelen felvillant előttünk, mivel fejlődésünk elérkezett erre a szintre, mint ahogy egy gyermek felnőtté válik növekedése során, és ezáltal hirtelen meg kell felelnie a társadalom törvényeinek.

Képzeljük el, hogy a média csatornák hirtelen elkezdenék mindenkinek azt hirdetni, hogy az év vége előtt mindenkinek el kell kezdenie  követni a “Szeresd Felebarátodat” alaptörvényt, és bárki aki erre nem képes, “halál fia”. Ez nem tréfa – pontosan ez az a feltétel, amit a Természet kitűzött számunkra. /Azaz, aki nem képes ezt követni, az spirituális értelemben – halálra ítéli magát/ Azonban mindezt nem vagyunk még képesek átlátni.

Szóval mit teszünk majd? Meg kell tanuljuk, hogy érjük el a “felebaráti szeretetet”. Rá kell jöjjünk mit is jelent ez a törvény, mit akar a Természet tőlünk. Nem vonhatjuk ki magunkat eme törvény alól – meg kell ezt tanuljuk. De hogyan?

Tanulás segítségével. Ez az egyetlen módja annak, hogy az emberek megértsék, nincs hova elszaladniuk, és az egyetlen lehetőség az, hogy a Természet különleges erején keresztül korrigálódjanak. Ez a különleges Erő befolyásolja azt az embert, aki meg akar változni, és meg akarja szerezni a “szeresd felebarátodat” szintjét.

Ez olyan, mint egy hullámhossz, vagy frekvencia, több milliárd lehetséges frenvencia közül és csak akkor lehetséges ezt érzékelni ha az ember vágyik rá.  A Természet azt kívánja tőlünk, hogy állítsuk magunkat erre a frekvenciára, ahol azt érezzük majd, hogy az egyetlen dolog amit akarunk, az a felebarát iránti szeretet! Akkor a Természetnek ez az ereje eljut hozzánk, és kijavít minket.

Minden más kísérlet csak válságba vezethet, – annak érdekében, hogy megtaláljuk a célhoz vezető utat. A többi irányvonalak lassan körülöttünk forognak. Mindezt az “Egyiptomi csapásoknak” hívjuk, és azok lassan megláttatják velünk, hogy nincs választásunk. Amikor teljes sötétségben találjuk magunkat, akkor el akarunk majd szaladni, és csak egyetlen dologra vágyunk majd – arra, hogy felebarátunkat szeressük. Hová menekültek az emberek Egyiptomból? Csak a szeretethez, amelynek az a bizonyítéka ami utána a Sinai hegynél történt.

forrás: https://laitman.com/2009/04/love-your-neighbor-is-the-condition-nature-has-set-for-us/?fbclid=IwAR18R5hM6EsBSTzZd9-iME0KgaKMpzh3czRy5rVaiGHY59pKCN6_Yzrczf0

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.