Dr. Michael Laitman

Mit viseljen egy Kabbalista?

 Kérdés:

Amennyiben a személyek aki Kabbalát tanulnak nem vallásosak, vagy nem zsidók, ennek ellenére követniük kell az Ön és korábbi nagy Kabbalisták által folytatott szokásokat, és szakállt és az Ön által hordott ruhákat kell viseljenek?

Válaszom:

Egyátalán nem. Nekem szükséges eme viseletek hordása, annak érdekében, hogy elfogadják, hogy olyan személy vagyok, aki a nagy Kabbalisták vonalán haladok, tőlük kaptam tudásomat, mivel azok ugyanígy néztek ki (és mellesleg ők jóval ortodoxabbak voltak nálam). Azonban amikor elválunk a külső világtól, külső megjelenésünk és ruházatunk egyátalán nem számít. Mellesleg a korábbi Kabbalisták igencsak különbözően néztek ki három ezer évvel ezelőtt!

Kérdés:

Ön azt mondja, hogy a Kabbala tanulása által áthaladunk a kettős eltakarás, az egyszintű eltakarás fázisán, majd áthaladunk a határvonalon, és megszerezzük a felismerést. Akkor az is igaz, hogy nem szükséges a parancsolatok fizikai betartása?

Válaszom:

A parancsolatok fizikai betartása a mai világunkban élésnek szolgáltat keretet, de ez nem kötelező a lelkek korrekciójához.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.