Dr. Michael Laitman

Egy új erő működik a világban – a teljes öszzekapcsoltság törvénye

Azt mondjuk, hogy a világ globálissá és integrálttá vált, és, hogy a világon minden ember egymáshoz kapcsolódik. Mindez egy könyvben leírt tény, egy egyezmény, vagy megállapodás? Vagy mindez egy a világban kétség nélkül jelenlevő tény? Honnan jön ez a jelenség?

Mint, ahogy a gravitáció törvénye mindent befolyásol a világban, úgyanígy az összekapcsoltság törvénye is felfedezésre kerül napjainkban. A közelmúltig ez az erő – a közöttünk levő kapcsolatok – nem voltak nyilvánvalóak, és mindenki szabadon azt tehette, amit csak akart. Ma azonban függővé váltunk ettől az erőtől, és ez irányít minket.

Ez az erő összekapcsolja mindenkinek a gondolatait, vágyait és a tetteit mindenki máséval. Ez olyan, mintha egy olyan hálóban léteznénk, melyet felülről erőltetnek ránk, és mely összetart minket. Ebben minden egyes személy akaratlanul is befolyásolja a többieket, és mindenki minden egyes másik személyt befolyásol – gondolatokon, vágyakon és tetteken keresztül.

Ez az erő, ez a teljes egymásra utaltság azért kerül számunkra felfedezésre, hogy mindannyian egyként egységre akarjunk lépni, és elérjük a “Kölcsönös Garanciát (Arvut)”. Amikor elérjük ezt az állapotot, akkor felfedezzük majd a Felső Intelligens Erőt – a Teremtőt.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.