Dr. Michael Laitman

Új kutatási eredmény: egészséges okosnak lenni

 Híradás (a Medical News Today által):

“A genetikai fitnessz képes elmagyarázni, miért van az, hogy sokszor intelligens emberek egészségesebbek”. Brit és Amerikai kutatók azt találták, hogy az intelligens emberek sokszor egészségesebbek, és azt sugallják, hogy mindez egy úgy nevezett genetikai “fitnessz faktor”-nak köszönhető, ahol mind a test egészsége, mind az elme egészsége az emberek közötti genetikai különbségekkel magyarázható. A kutatók azt találták, hogy az alacsonyabb intelligencia különböző egészségügyi problémákat vetített előre, és ez nagyobb befolyással járt, mint más életstílus beli tényezők.

Kommentárom:

Intelligenciánk a természettől függ, de oktatásunk a személytől. Ez azt jelenti, hogy az egyénnek meg kell változtatnia saját sorsát. Fétékenység, irigység, hírnévre vágyakozás, népszerűség és hatalom mind segítik a személyt, hogy fejlessze intellektusát és kreativitását, és hogy egészségesebb életstílust folytasson.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,232 seconds.