Dr. Michael Laitman

A megértés szükséges a tett előtt

 Kérdés:

Azt megértem, hogy egy spirituálisan fejlett személy érzi, és megérti, hogy szükséges az univerzális természeten, a Felső Erőn belüli egyensúly megörzése. De a legelső szinten, amikor először halljuk meg a magyarázatot, mit jelent számunkra ez az egyensúly? Hogyan alakítsuk át az élethez való hozzáálásunkat az út legelején?

Válaszom:

Senki sem cselekedhet azelőtt, hogy megértené valódi állapotát, helyzetét! Nem siettethetjük a tettet, mielőtt nem vagyunk képesek a számítást erre a felfedezésre alapozni – mivel ez valójában pusztító erejű lehet! Már volt elég részünk ilyen őrültségekben!

Először is tanulmányoznunk kell világunkat. Ez egy globális világ, ahol az összes alkotóelem össze van kapcsolódva, és mindegyik a másiktól függ. Mindezt éreznünk kell! Csak ezután kezdhetünk bele a tettekbe. Ameddig nem értünk el a megértéshez – ne tegyünk semmit. Ez hasonló ahhoz, ahogy évekig az iskolában is gyermekként tanulnunk kellett. Most ismét először is tanulnunk kell, mielőtt képesek lennénk a megfelelő tettet végrehajtani.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.