Dr. Michael Laitman

Prince Charles: 8 évünk van hátra, hogy megmentsük a Világot

Híradás (a The Independent által):

Csak 96 hónapunk van hátra, hogy megmentsük a Világot, mondja Prince Charles”. A kapitalizmus és konzumerizmus a világot a gazdasági és környezeti összeomlás szélére sodorta, a Wales-i Herceg fogyelmeztetett legutóbbi beszédében…Charles beszédét úgy írták le, mint egy első próbálkozását annak érdekében, hogy valamilyen értelmes összefüggő filozófiát nyújtson, melyben a környezeti katasztrófa veszélyét a sikertelen gazdasági rendszer környezetével hozza öszefüggésbe…Charles azt mondta, hogy összefüggő, értelmes gazdasági kezdeményezések és szabályozások nélkül csak 96 hónapunk van arra, hogy “elkerüljük az elkerülhetetlen összeomlását a klíma és ökológiai rendszereknek, és annak minden következményét…amennyiben nem nézünk ezzel szembe, akkor a Természet, a legnagyobb Bank mindenek felett, tönkremehet…”

Kommentárom:

Az ökológiai rendszer nem függ tőlünk, azonban a gazdasági igen. Azonban annak jobbra változtatása nem lehetséges közvetlen megoldásokkal, hanem azáltal, hogy korrigáljuk szándékunkat a “megszerzésről az adakozásra”. Hogyan lehetünk képesek ezt megtenni? Ez csak azáltal lehetséges, hogy egy spirituális erőt vonunk magunkra, egy olyan erőt mely az önzőséget megteremtette, és meg is tudja azt változtatni, azt az ellenkező tulajdonságra változtatni, a szeretet és adakozás tulajdonságára. A Kabbala tudománya elmagyarázza nekünk, hgyan vagyunk képesek ezt az erőt magunkra vonni.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,743 seconds.