Dr. Michael Laitman

A betegség a köztünk és a teremtő között létező különbség kifejezése

Kérdés:

Mit mondjunk, amikor a barátok gyülekezetében valaki megkérdezi “Hogy érzed magad?” vagy “Hogy vagy?” amikor félig holtnak érezzük magunkat az influenza miatt (vagy bármi más betegség kapcsán)? Jobb elkerülni a csoportot amikor betegek vagyunk és gyengének érezzük magunkat, hogy ne rontsuk a hangulatukat?

Rossz egészség követett egész életemen keresztül, és vannak mások is akik hasonló cipőben járnak, akiknek szükségük van az egészségi problémákat kicsit mélyebben megérteni, mint csak azt hallani, hogy mindazt az egó okozta, mivel mindannyian valószínűleg ennél sokkal specifikusabb, zavaróbb tanácsokat kaptak spirituális, pszichológiai és orvosi forrásokból. A Bnei Baruch-hal tanulok immár pár éve, és úgy érzem a Bneu Baruch módszerét lehetne reklámozni a krónikus betegségben szenvedőknek, mint célcsoportnak, amennyiben rendelkeznénk több olyan cikkel, mely az okokat, és “gyógymódokat” elemzi.

Válaszom:

Csak egy válasz van – mindez a köztünk és a Teremtő között különbségből adódik. A specifikus különbségek mindenkinél a korrekció fokának megfelelően jelennek meg, mivel a korrekció magában foglalja azt, hogy különbözőek vagyunk a Teremtőtől, és azt is, hogy azt később hogyan korrigáljuk.

Nem kell  a Teremtőtől való különbségünket, mely betegségként jelentkezik, villogtatnunk barátaink előtt. De a barátoknak tudniuk kell róla annak érdekében, hogy a Teremtőhöz fordulhassanak korrekcióért az ön érdekében, helyében.

Miért jelennek meg a személy és a Teremtő közötti különbségek különböző módon, különböző személyek esetében? Miért érzékelik ezt néhányan külsőleg, betegség formájában, és mások személyes problémákban, vagy más módokon? Mindezekre megtaláljuk majd a választ, ahogy korrigáljuk magunkat. Röviden kezdjünk el magunkon munkálkodni!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.