Dr. Michael Laitman

Az úton érzékelt nehézségek azért vannak, hogy segítsenek minket (haladóknak)

Kérdés:

Mit tegyen az a személy, aki Kabbalát tanul, olyan pillanatokban, amikor nem tudja mit is tegyen, de megérti azt, hogy így vagy úgy tennie kell valamit?

Válaszom:

Az van megírva, hogy minden egyes személynek a Kabbala tanulás olyan módját kell kiválasztania, mely hozzá legközelebb esik, és megfelel szintjének és körülményeinek. Olvashat, hallgathat, nézhet, jegyzetelhet az anyag alapján, akár bele is javíthat, írhat, terjeszheti azt, és így tovább.

Kérdés:

Hogyan lehetek biztos abban, hogy azok az emberek, akik nem tanulnak Kabbalát ne legyenek rám hatással, és ne irányítsanak engem? Vagy vegyem befolyásukat adottnak, és valami olyasminek, amin nem tudok változtatni?

Válaszom:

Nem tudunk elmenekülni környezetünk behatása alól, mindig abban létezünk. Ezt a behatást semlegesíthetjük belsőleg, amennyiben gondolataink erősebbek, és teljesebbek. Akkor úgy érezzük majd, hogy a környezetünk igazából “segít” minket, az általa adott akadályokon keresztül.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,643 seconds.