Dr. Michael Laitman

Meghívó egy különleges eseményre

Hölgyeim és Uraim,

Szeretném a figyelmüket felhívni egy különleges és nagyjelentőségű eseményre, mely Budapesten kerül megrendezésre a jövő hét végén.

Budapest belvárosában augusztus 28.-a és 30.-a között egy nemzetközi Kabbala kongresszus lesz, egy Argentínában rendezendő világkongresszussal egyidőben, annak támogatására. Ez azt jelenti, hogy a magyar kongresszus résztvevői élőben megtekintik majd az argentinai élő, Michael Laitman által adott előadásokat, de a fennmaradó időben az események “magyar specifikusak” lesznek, kifejezetten nekünk szólnak majd 3 napon keresztül.

Miről van is szó, miért van erre nekünk szükségünk?

Lassan egyre többen kezdjük látni, hogy világunk bajban van, beteg. Gyakorlatilag az összes intézmény, rendszer melyet felépítettünk válságban van, illetve összeomlik, akár politikáról, egészségügyről, gazdasági rendszerről, oktatásról, családi viszonyainkról, tudományról a klímáról vagy kultúráról van szó.

És nagyon úgy tűnik, hogy a poltikai vezetők, szakértők, professzorok, spirituális vagy vallási vezetők értetlenül és tanácstalanul állnak a fejlemények előtt, és nem rendelkeznek válaszokkal.

Amennyiben valaki még mindig abban a hitben él, hogy bárki is az előbb felsorolt szakértők vagy vezetők közül megoldással tud előállni, az csak újabb csalódásoknak néz elébe.

A Kabbala tanításai szerint minden problémánknak a közöttünk, emberek között lévő kiegyensúlyozatlan kapcsolatok az okai, és amennyiben sikerülne ezeket a kapcsolatokat kijavítanunk, az összes körülöttünk jelen lévő problémát, még a klímaváltozást is képesek lennénk megjavítani.

Ez egyszerűnek tűnik, és mások is beszélnek minderről, akkor miért nem vagyunk ennek végrehajtásában sikeresek?

Azért mert ezt önmagunkban nem vagyunk képesek megtenni, nem vagyunk képesek veleszületett természetünket saját magunk által megváltoztatni, magunkat hajunknál fogva felemelni.

Ehhez egy olyan elementáris erőre van szükség, mely körbevesz minket, de egyenlőre nincsen vele kapcsolatunk.

A Kabbala módszere abban nyújthat nekünk segítséget, hogy megismerjük a teljes bennünket magában hordozó valóságot, saját magunkat, és hogyan lehetünk képesek a minket körülölelő, és csak a kérésünkre váró hatalmas erőt segítségünkre vonni.

Ez a három nap mindebbe nyújthat, minden kötelezettség nékül betekintést, olyan lehetőséget nyújtva, mely eddig hazánkon belül nem létezett..

Szóval a kérdés az, hogy továbbra is a sors kegyeire akarjuk bízni magunkat és sodródni mint fadarab a vízben, vagy végre igazán a kezünkbe akarjuk venni életünk és a jövő irányítását.

Amennyiben úgy gondolják nincsen semmi baj a világgal, és minden mehet tovább, mint eddig, abban az esetben elnézést a zavarásért.

Mindennemű a Kongresszussal kapcsolatos információért legyenek szívesek Forgács Szilviához fordulni a következő email címen illetve telefonszámon:

00-36-20-36-14-987

benvin@mail.externet.hu

Minden jót,

Hermann Zsolt

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.