Dr. Michael Laitman

Még soha nem láttunk ilyet!

Egy olyan világba születtünk, mely bizonyos körülményekkel rendelkezik, és egy bizonyos módon van elrendezve. Így ismerjük ezt egyenlőre. Semmi mást nem éreztünk még, és annyira hozzászoktunk ehhez a világhoz (amiben minden természetesnek hat számunkra), hogy el sem tudjuk képzelni, hogy mindez szubjektív, és akár teljesen más is lehet.

Képzeletünk és fantáziánk nem megy túl azokon a határokon, melyekhez jelenlegi világunkban hozzászoktunk. Ezért is nehéz számunkra azt megérteni, ami a Kabbalisták egy másik valóságról magyaráznak nekünk, mely valóság akkor jelenik meg az emberben, ha egy újfajta érzékeléshez jut.

Ma elkezdünk egy új valóság felé felébredni, és amint az egész világ egy új valóságot jelenít meg, ez az érzékelés az emberek változását fogja okozni. Amint ez az új valóság megszületik bennünk, a Kabbala tudománya pontosan arról beszél, hogy hogyan vagyunk képesek ennek az új valóságnak a belső érzékelését kifejleszteni magunkban, és hogyan vagyunk képesek megakadályozni azt a szenvedést melyet akkor érzékelnénk, amennyiben mindehhez a tapasztalathoz akaratunk ellenére érkeznénk el.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,624 seconds.