Dr. Michael Laitman

Miért veszti mindenki el a felelősség érzetét?

Az egység az egyetlen módja, hogy bármit is elérjünk. Mégis az országok továbbra is úgy viselkednek, mintha nem törődnének azzal, hogy mi történik a többiekkel, annak ellenére, hogy nyilvánvaló, hogy ugyanazok a problémák másnapra őket is elérik!

Nem tehetetlen, sebezhető egyénekről beszélünk, hanem egész országokról, sőt az egész emberiségről. Nem csak az egyének, hanem az egész közösség az, mely hirtelen elvesztette a felelősség és valóság érzetét. Mindez a Felső Fény módja, hogy a globális önzőséget bemutassa nekünk. Az egész világ belenyugodott abba, hogy a pillanatban éljen, szemét behunyva a jövőbeni következményekre nézve.

A Kabbala figyelmezteti az embereket, hogy a bármikor bekövetkező szenvedések miatt nagyon veszélyes úgy gondolkozni, hogy: “Együnk, igyunk, mulassunk, mert holnap úgyis meghalunk!”. A jelenlegi körülményeket a Természet szándékosan hozta létre annak érdekében, hogy minket egy új dimenzióba emeljen. Olvashatunk erről többet is a “Bevezető a Tíz Szfira Tanulmányához” című írásban.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,624 seconds.