Dr. Michael Laitman

Egy világ szeretettel átitatva

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor az embert egy szokatlan inspiráció keríti hatalmába. Úgy érzi, hogy a világ körülötte át van itatva valamilyen különleges erővel, hogy a levegő “vastagabbá válik” körülötte, és megtelik valami új esszenciával. Olyan gondolatokkal, és szándékokkal van körbevéve, melyek felé irányulnak, és ő általuk van irányítva. Úgy tűnik számára, hogy körülötte minden szeretettel van átitatva.

Ez nagyon ritkán történik meg, amikor a személy magához vonzotta a Fényt, és az őt a Felső Erő kezeibe emelte. Abból a magasságból mindent ugyanúgy lát, mint a Felső Erő. Azonban mindezt a saját szemével látja, mely csak egy kicsit, de kinyílt.

Amikor ez történik, a legfontosabb dolog az, hogy egy benyomás maradjon meg bennünk, hogy: “Mindez a spirituális világ volt, az én korlátozott érzékelésemnek megfelelően”. A valóságban azonban mindez örökkévaló, és az ereje több milliárd-szorosa azok számára, akik képesek az első, legalacsonyabb spirituális szintre véglegesen felemelkedni.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,635 seconds.