Dr. Michael Laitman

A Végtelen Világ itt van, csak mi érzéketlenek vagyunk rá

Az egész valóságból csak azokat a dolgokat érzékelem, meylek fontosak számomra, a profit és veszteség szempontjából vizsgálva. Bármi más számára érzéketlen maradok. Lehet, hogy több ezer más dologgal vagyok körbevéve, de érdektelen maradok irányukban. És ha azok nem érdekelnek engem, akkor egyszerűen nem látom őket.

Ilyen viszonylatban az embernek semmilyen módon nem kell megváltoznia, vagy magát egy “szárnyas angyallá” változtatnia. Csak meg kell szüntetnie korlátait, és ki kell nyitnia érzékszerveit, hogy lássa, hallja és érezze mindazt, ami a világban rajta kívül létezik – és mindezt oly módon teheti meg, hogy a “mások érdekében” kezd el mindent érzékelni.

Akkor valóban képesek leszünk a rajtunk kívül levő világot érzékelni, és a Végtelen Világban létezni. De hol van ez a Végtelen Világ? Valami csillag vagy galaxis mögött? Nem, mindez itt és most létezik.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.