Dr. Michael Laitman

A spiritualitásban a felkészülési idő a legfontosabb időszak

Kérdés:

A Kabbala szerint az emberiség korrekciója 6000 év alatt történik meg. Az idő nagy része már letelt, alig több, mint 200 évünk van hátra.

Miért csak most kezdtük el a Kabbalát a korrekció érdekében használni, a rendelkezésünkre álló időszak legvégén? És most is, egy csomó embernek még mindig nincsen fogalma erről a tanításról. Úgy tűnik, hogy a világ nagy része szörnyű szenvedéseken keresztül éri el majd a korrekciót. Miért van az, hogy a Kabbalisták csak a korrekció idejének utolsó pillanataiban fektettek ennyi energiát a Kabbala tanításába és terjesztésébe?

Válaszom:

Mindez azért van, mert a világ csak mostanra érett meg, mint azt a Kabbala megjósolta. Ennek az oka az, hogy a spirituális cselekedetek legfontosabb oldala a felkészülés, mely a személytől függ, és benne történik. Ezért van az is, hogy ez ilyen hosszú időt vesz igénybe. Azonban maga a korrekció folyamata gyorsan megy végbe, mivel a személyt a Felső Fény, és a Teremtő felfedezése befolyásolja, és ezzel nagyon gyorsan képes megváltozni. Próbálja ki ezt maga is!

Ezért a hátralévő 200 év az bőven elég. És amennyiben akarjuk azt, le is rövidíthetjük ezt az időtartamot.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,666 seconds.