Dr. Michael Laitman

A spirituális forradalom nem hasonlítható semmi máshoz

Kérdés:

Semmilyen új rendszer nem állítható fel tiszta formájában. Így vagy úgy mindig kompromisszumra kell jutnia az előző rendszerrel, amiből kifejlődik. Egyszerűen nincs más lehetőség. Egyetért ezzel?

Válaszom:

Igen is meg nem is. Mi egy teljesen új szintről beszélünk, minőségileg tekintve, és ennél fogva ez nem a tardícionális módon fog kifejlődni – önzően, a kisebből, a nagyobba. Mi egy minőségi forradalomról beszélünk, mely a fogyasztói hozzállásáról az adakozás hozzállására változik. Az emberek azáltal kezdik majd a világot érzékelni, hogy kilépnek önmagukból. A világot önmagunkon túl érzékelik majd. Ez a modell fordított minden eddigihez hasonlítva, mivel ez nem a múlt fejlődésére épül.

Az emberek továbbra is ebben a világban élnek majd, együtt eddigi tapasztalataikkal és kultúrájukkal. Azonban amikor az emberek elkezdik majd a belsőbb, rejtett kapcsolatokat, és a rejtett formákat – erőket, lelkeket érzékelni és érezni a világban, akkor a világ áttetszővé válik. Ennek a világnak a tárgyai és cselekedetei mind élettelen következményeknek tűnnek majd a Felső Erők által irányítva, és ezzel a Felső Erők, a világ mélyebb rétegei mindenki számára nyilvánvalóan megjelennek.

A jelenlegi válságunk állapota abba az irányba tol minket, hogy szükségesnek érezzük ennek a rejtett valóságnak a megismerését, mely valóság tartalmazza azokat az erőket és cselekedeteket, melyek világunkat irányítják. Lényegében a jelenlegi válság csak egy felkészülés, mely alkalmasabbá és hajlandóbbá tesz minket arra, hogy valami gyökeresen újat kezdjünk el érzékelni, mivel egyszerűen nincs más választásunk.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 0,846 seconds.