Dr. Michael Laitman

A spirituális forradalom nem hasonlítható semmi máshoz

Kérdés:

Semmilyen új rendszer nem állítható fel tiszta formájában. Így vagy úgy mindig kompromisszumra kell jutnia az előző rendszerrel, amiből kifejlődik. Egyszerűen nincs más lehetőség. Egyetért ezzel?

Válaszom:

Igen is meg nem is. Mi egy teljesen új szintről beszélünk, minőségileg tekintve, és ennél fogva ez nem a tardícionális módon fog kifejlődni – önzően, a kisebből, a nagyobba. Mi egy minőségi forradalomról beszélünk, mely a fogyasztói hozzállásáról az adakozás hozzállására változik. Az emberek azáltal kezdik majd a világot érzékelni, hogy kilépnek önmagukból. A világot önmagunkon túl érzékelik majd. Ez a modell fordított minden eddigihez hasonlítva, mivel ez nem a múlt fejlődésére épül.

Az emberek továbbra is ebben a világban élnek majd, együtt eddigi tapasztalataikkal és kultúrájukkal. Azonban amikor az emberek elkezdik majd a belsőbb, rejtett kapcsolatokat, és a rejtett formákat – erőket, lelkeket érzékelni és érezni a világban, akkor a világ áttetszővé válik. Ennek a világnak a tárgyai és cselekedetei mind élettelen következményeknek tűnnek majd a Felső Erők által irányítva, és ezzel a Felső Erők, a világ mélyebb rétegei mindenki számára nyilvánvalóan megjelennek.

A jelenlegi válságunk állapota abba az irányba tol minket, hogy szükségesnek érezzük ennek a rejtett valóságnak a megismerését, mely valóság tartalmazza azokat az erőket és cselekedeteket, melyek világunkat irányítják. Lényegében a jelenlegi válság csak egy felkészülés, mely alkalmasabbá és hajlandóbbá tesz minket arra, hogy valami gyökeresen újat kezdjünk el érzékelni, mivel egyszerűen nincs más választásunk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,624 seconds.