Dr. Michael Laitman

Minden Kabbala Kongresszus egy új lehetőség

Nagyon fontos minden kezdő tanulónak, hogy részt vegyen valamelyik Kongresszusunkon. Azáltal, hogy elmegyünk egy Kongresszusra, a személy feléled, inspirációt kap és ez képessé teszi arra, hogy egy kicsit magasabbra emelkedjen spirituálisan. Egy olyan energiát kapunk, mely az egyetlen dolog ami képes előrehaladásunkat elősegíteni. Ez az igazi oka annak, hogy Kongresszusokat rendezünk. Lehetetlen előrelépni, egy erősebb kapcsolatot építeni egymás között anélkül, hogy először is élő kapcsolatba lépjünk. Meg van az oka annak a mondásnak, hogy “Hiszem, ha látom”.

Ha a személynek még nincs meg a nyilvánvaló aspirációja a cél felé, és a szívben található pont még nem gyulladt meg, akkor a Kongresszus képes őt lángra lobbantani, és lehetővé tenni számára, hogy elkezdje spirituális fejlődését, még akkor is, ha mindazt még a materiális szintről kezdi meg. A külső egységre lépés egy belső egységhez vezet annak az alapelvnek alapján, hogy “a szívek a tetteket követik”. A külső tettek segítenek minket abban, hogy vágyni kezdjünk a belső egységre, a lelkünkün és a szívünkben található ponton keresztül.

A Kongresszus alkalmával, amíg közvetlenül komminikálunk egymással, megpróbáljuk összes pontunkat, lelkeink kezdeti pontjait egységbe hozni, olyan erősen ahogy csak lehetséges. Utána mindenki hazamegy, de minden egyes személy arra törekszik, hogy ezt a kapcsolatot fenntartsa, és így képezzük ki a spirituális teret! Hasznos az, hogy Kongresszusok alkalmával találkozzunk. ameddig teljesen összekapcsoljuk szíveinkben található pontjainkat akkora mértékben, hogy képesek leszünk velük dolgozni a közöttünk levő fizikai távolságok ellenére. És akkor már képesek leszünk ezt a távolságot arra felhasználni, hogy az erősítse a lelkeink között fennálló kapcsolatot.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.