Dr. Michael Laitman

A teremtés és a Teremtő nem létezhetnek egymás nélkül

Kérdés:

Hol van az “én” a spirituális erők rendszerében?

Válaszom:

Az “én” az mely felfedezi őket. Az “én” a szűrő, vetítővászon melyen mindezek megjelennek. Az “én” a hasonlóság foka, és a felfedezés. A spirituális világban lehetetlen különbségeket találni, mivel mi az interakciók (Zivug) és egységre lépés segítségével fedezzük fel a dolgokat. Lehetetlen a spirituális érzékelést egy érzékelőre, és érzékeltre felbontani.

A spiritualitás a közösség érzete: annak az eredménye, hogy mi részt veszünk a Felső Szintben. Nem neveznek minket “teremtésnek”, amíg fel nem fedezzük a Teremtőt. És amikor rendelkezünk ezzel az érzéssel, akkor lehetetlen különbséget tenni Ő és magunk között. A teremtés, és a Teremtő nem létezhet egymás nélkül, és mi ezt oly mértékben fedezzük fel, amekkora mértékben hasonlóvá válunk Hozzá.

Szóval azt kérdi: “Hol található az én “énem” mindebben?” Az “én” a Teremtőhöz való hasonlóságom foka. Enélkül nem létezünk a spirituális világban.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.