Dr. Michael Laitman

A Teremtő a részlet az érzékelésünkben

Csak erők léteznek a spirituális világban semmi más. De a közöttük levő kapcsolat a mi érzékelésünk által van meghatározva (világ-év-lélek, mint egy kész valóság). És a Teremtő ugyancsak egy részlet az érzékelésünkben. Ő valaki aki rajtunk kívül létezik. Ez azt jelenti, hogy a mi belső valóságunkból kiemelünk valamit, ami azt fenntartja és táplálja, és ezt a részt hívjuk a “Teremtő“-nek. Mi vagyunk azok, akik megkülönböztetjük, és “leírjuk” őt saját tulajdonságainkon belül.

Ugyanez igaz a kép (világ-év-lélek) további részére is. Amikor a spirituális világban létezünk, felfedezzük a spirituális erők mátrixát, a “világ-év-lélek” adott valóságát. És akkor felfedezzük az erőknek egy bizonyos sorrendjét, mely erők egymást befolyásolják. Ezekben létezik egy belső rész (a lélek) és egy külső rész (a világ). És megértjük az erők egy részét, azokat mint ok és okozat látva, és ezeket nevezzük év-nek. Mindezek tartalmaznak egy Felső Gondolatot, és azt az erőt, mely a folyamatot vezeti, mindez az adott, kész valóság.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,616 seconds.