Dr. Michael Laitman

Hogyan jelenik meg a Teremtő számunkra?

Szükséges, hogy megértsük, hogy ugyanaz a rendszer, melyben most létezünk, fokozatosan felefelé szállít minket a spirituális rendszer felé, és onnan a Teremtőhöz. Az összes világok rendszere egységes. Bár tudjuk, hogy jelenlegi világunk el van választva a spirituális világtól, de ugyanolyan alapvető részekkel rendelkezik: “világ-év-lélek”. Ezen a világon keresztül vagyok képes belépni a spirituális világba. És amint ez megtörtént, akkor a Kabbala könyvekben olvasott szavakon keresztül képes vagyok mélységében felfedezni ezt a rendszert.

Így vagyok képes hozzájutni a Teremtővel való kapcsolathoz, aki ezeken a cselekedeteken belül létezik. Ezekből a cselekedetekből képesek vagyunk megérteni Elméjét és felém való Szándékait. Így tanulmányozom fokozatosan magamat, a Teremtő és az egész rendszert.

Mindez aztán úgy jelenik meg számomra mint egy tudomány. Emellet hirtelen felfedezem, mekkora mértékben befolyásolja minden cselekedetem az egész rendszert, mivel az integrált. Felfedezem, hogy képes vagyok az egész rendszerbe beépülni, hogy szimultán képes vagyok az összes alkotórészben jelen lenni, és azok változásait érzékelni. Ez a jelentése a spirituális edény, Kli megszerzésének.

Ezek után fejlődésünk már csak befelé történik. Ez hasonló ahhoz, ahogy fokozatosan megismerünk egy másik személyt.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,613 seconds.